Bierautomaat Tappy XXL - Tap hier zelf je bier

Vergroot tapcapaciteit met bierautomaat Tappy XXL

Bierautomaat Tappy XXL

Heb jij deze bierautomaat gespot afgelopen Horecava?! Van Duijnen Horeca Service stond deze editie voor het eerst óók in hal 7, met Tappy XXL.

Ken jij Tappy XXL nog niet?

Deze selfservice oplossing bevat 3 standalone bierautomaten. Iedere bierautomaat levert de gebruiker in 4 simpele stappen tot 3 bier, in slechts een paar seconden.  Dat maakt het een perfecte oplossing voor horecalocaties die hun tapcapaciteit willen maximaliseren, zoals festivals, evenementen en voetbalstadions.

Bekijk bierautomaat Tappy XXL

Horecava spotte bierautomaat Tappy XXL ook

Amber vertelt over diverse innovaties die je kon zien op de 650 stands (!). Ze bekijkt een bereidingsrobot, foodprinter en als derde Tappy XXL. Ze selecteerde ook TAP NU knop, bekijk hieronder hoe dat eruit zag.

Verhuur bierautomaat Tappy XXL

De container die op de Horecava stond kun je ook huren. Ideaal voor als je tijdelijk meer tapcapaciteit nodig hebt voor je festival of evenement. Wil jij meer weten? Bekijk verhuur informatie. Kun je jouw vraag niet vinden? Of wil je een datum aanvragen? Stuur ons dan een e-mail. 

Alles voor een goedlopende bar met maximaal rendement

Dàt vind je bij Van Duijnen Horeca Service. Van biertank installaties, tapautomatisering, tapinstallaties, tapzuilen, tapbladen tot aan horeca koelkasten, koelinstallaties en méér.  In Tappy XXL, vaak ook in andere selfservice oplossingen, versterken verschillende expertises elkaar. De tapautomatisering versterkt de werking van de tap- en koeltechniek. Zo kun je je horeca installaties vóór je laten werken.

Wil jij meer lezen over selfservice? Bekijk onze selfservice blogs.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall