Graansilo Eten & Drinken Beertruck en Foodtruck

Graansilo Eten & Drinken, nu ook mobiel

Graansilo Foodtruck & Graansilo Beertruck

Bij Graansilo hebben ze een passie voor bier, goed eten en geschiedenis! Liefde voor het vak, dat zie én proef je. Sinds 2018 brouwen zij zelf bier en in 2021 is de Graansilo volledig gerenoveerd.

Graansilo Eten & Drinken op locatie met twee trucks: Foodtruck en BeertruckGraansilo Eten & Drinken
op locatie

Deze succesvolle combinatie kunnen ze nu ook op locatie aanbieden! En ook op locatie nemen ze hun passies mee: bier, goed eten én geschiedenis. Niet te missen met deze twee karakteristieke Citroën HY trucks: Graansilo Beertruck & Graansilo Foodtruck.

Wegens het succes van Graansilo Eten & Drinken hebben we besloten deze twee trucks te ontwikkelen. Op deze manier kunnen gasten op locatie ook kennis te laten maken met het merk Graansilo, de bieren en het heerlijke eten.” vertelt Peter Doornbos, operationeel manager Graansilo Bier. “Deze trucks kunnen we op festivals, zakelijke- en particuliere event inzetten. Maar ook als aanvulling op het terras.”

Taptechniek Graansilo Citroën HY Beertruck

Van Duijnen Horeca installeert ook bij deze beertruck de taptechniek voor Graansilo Eten & DrinkenGraansilo Eten & Drinken vraagt Van Duijnen Horeca Service ook dit keer voor de benodigde taptechniek. In deze (mobiele) beertruck installeerden zij: een 4-kraans brugzuil, evenementenkoeler, tap- en lekblad, reduceer en overig materiaal.

Graansilo Bieren

Deze karakteristieke biertruck is natuurlijk een geweldige manier om onze eigen Graansilo bieren te promoten. Onze Graansilo NEIPA bijvoorbeeld. Dit is het laatste bier wat we hebben ontwikkeld. Het is een New England IPA, welke wat frisser is maar toch met de pit van een IPA. Op zowel tap als fles verkrijgbaar en heel goed te combineren met bijvoorbeeld een Thaise Curry.”

Voor het eerst te zien: BIERFESTIVAL 050

De Graansilo Eten & Drinken trucks zijn voor het allereerst te zien op het bierfestival 050. Dit bierfestival vindt 23 en 24 juni 2023 plaats op het Graansilo terrein (Griffeweg 4 in Groningen).

Regel snel je tickets voor één van de drie tijdslots

Bierfestival 050 - Groningen - 23 en 24 juni 2023

Koop nu je tickets!


Kom naar Bierfestival 050 en ontdek de beste bieren uit Grunneger

Bezoek website Bierfestival 050
 of koop hier direct tickets

Bierinstallaties in eigen beheer (Graansilo, Maripaan Horeca)

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall