Groot (ge)worden met bier: het verhaal van Two Chefs Brewing tijdens Dag van het Bier

Op 9 september gaat het los in De Winkel van Sinkel in Utrecht. Tussen de 300 en 400 horecaondernemers komen samen om zich gedurende de dag onder te dompelen in de wereld van bier. Zoals bekend is bier de omzetmaker van een horecazaak, hoog tijd dus voor een event dat volledig in het teken staat van ‘het gele goud’. Als trotse partner zijn we verheugd om aan te kunnen kondigen dat we samenwerken met Two Chefs Brewing voor deze dag. Heb je genoeg gehoord en wil jij je direct aanmelden? Ga dan naar https://www.dagvanhetbier.com/inschrijven en we zien je graag op maandag 9 september. Vergeet met jouw accountmanager contact op te nemen voor een exclusieve kortingscode t.w.v. 75 euro!

Van crowdfunding tot bierimperium

Na een succesvolle crowdfundingactie brachten Two Chefs oprichters Sanne Slijper en Martijn Disseldorp sinds 2013 bieren als Funky Falcon, White Mamba en Green Bullet op de markt vanuit hun eigen brouwerij. Inmiddels is Two Chefs dé grootste onafhankelijke brouwer van Nederland, maar het succes smaakt naar meer. Daarom werd in 2018 Bar Alt geopend in Amsterdam. Samen met Adriaan Verkerk van restaurant Jacobsz worden bier en fine-dining met elkaar gecombineerd.

Hoe laat je jouw horecabedrijf meebewegen met de vraag in de markt naar bier?

Tijdens deze workshop vertelt Sanne Slijper over het succes van Two Chefs en de uitdagingen die komen kijken bij het neerzetten van een groeiend biermerk. Verwacht tips en verhalen uit de praktijk die jou als horecaondernemer verder helpen: Hoe laat je jouw horecabedrijf meebewegen met de vraag in de markt naar bier? En hoe behandel je bier, waarbij de kwaliteit voorop staat en je het maximale uit ieder getapt biertje haalt? Een must see sessie tijdens de Dag van het Bier!

Wil jij de Dag van het Bier ook niet missen?

Meld je dan aan via de volgende link: https://www.dagvanhetbier.com/inschrijven en we zien je daar! Ben je al klant bij Van Duijnen? Neem dan contact op met jouw accountmanager en we sturen je een kortingscode toe t.w.v. €75 voor dit event!

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall