Horecava 2019 gestart!

Het jaar 2019 begint traditioneel goed voor Van Duijnen met de Horecava. Ook dit jaar staat ons team van adviseurs weer klaar om horeca professionals te helpen maximaal rendement uit hun bar te halen. De locatie is nog steeds hetzelfde: hal 1, standnummer 440. 

Waarom bezoek je de Van Duijnen stand?

Omdat dit je veel zakelijk voordeel kan opleveren. Je profiteert van aantrekkelijke beursaanbiedingen, ontdekt de laatste barinnovaties en krijgt advies van onze professionals over de drankenstromen in jouw zaak. Of je nu meer wilt weten over de voordelen van tapautomatisering of toe bent aan een nieuwe oplossing voor jouw drankenkoeling, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom sfeer proeven tijdens de Horecava!

Op zoek naar mogelijkheden om jouw drankomzet te verhogen? Denk dan eens aan een zelftap. Want gasten vinden het leuk om zelf te tappen en hoeven nooit meer te wachten op een bestelling. Ook ideaal om in te zetten in rookruimtes! Wil je weten hoe een zelftaptafel of zelftapwand precies werkt? Kom dan langs bij ons in hal 1, standnummer 440 en ervaar zelf de voordelen van de zelftap voor jouw bedrijf.

Route informatie en meer

Alle ins-en-outs van de Horecava staan op de speciale website van de RAI: https://www.horecava.nl/beursinfo/ 
Hier kun je de routebeschrijving vinden, openingstijden, tickets bestellen en vind je veelgestelde vragen.

We hopen je snel te verwelkomen bij onze stand!

 

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall