Horeca blogs vol informatie en handige tips

De Dakkas

De Dakkas

Vanuit de duurzaamheidsgedachte koos DeDAKKAS voor een samenwerking met Van Duijnen Horeca Service.

Centraal koelsysteem

Wij plaatsten een super zuinig centraal koelsysteem waarmee je centraal vanaf één plek al je koelingen kunt koelen. Deze koeloplossing is gemiddeld maar liefst 25% zuiniger met een lagere CO2 uitstoot. Ook verzorgde we o.a. de tapinstallatie, fustenkasten en flessenkoelingen.

Bedrijfsnaam

De Dakkas, Haarlem

Type project

Koel- en taptechniek

Duurzaam horecapaviljoen

Op het leegstaande parkeerdek van parkeergarage in Haarlem hebben Dennis, Victor en Jeroen, een duurzaam horecapaviljoen neergezet met een dakterras en stadspark: DeDAKKAS. Een industriële, groene en stedelijke plek waar je terecht kunt voor lekker en puur eten, diverse speciaalbiertjes en een fantastisch uitzicht over de binnenstad! Het paviljoen is verwarmd en is het hele jaar geopend.

Duurzaam ondernemen

Zij hebben een passie voor duurzaam ondernemen en daarom kiezen zij voor lokaal en seizoensgebonden gerechten, ook met ingrediënten die ze zelf verbouwen op het dak. Zo staan er op de wijnkaart geen wijnen die van de andere kant van de wereld komen.

Wil je naast kosten besparen, ook verantwoordelijkheid nemen als het gaat om duurzaam ondernemen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor deze super zuinige centrale koelunit. Lees ook onze blog over duurzaam ondernemen in de horeca.

Meer weten over een duurzame centrale koelunit? Ga naar de pagina