Prachtige vernieuwd Hofman Café, met bijpassende biertaps

Totaalproject

Biertaps passen bij het mooie interieur

Bij Hofman Café is de afgelopen maanden flink verbouwd. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Helemaal klaar voor een nieuwe frisse start.

In samenwerking met Grolsch is er net een prachtige nieuwe biertaps installatie geplaatst achter de bar. Helemaal passend bij hun nieuwe interieur, met in mint groene bierzuilen. Een grote brugzuil met wel 14 bierkranen waarvan 12 voor speciaalbieren en 2 kranen voor tankbier (pils). Daaronder plaatste Van Duijnen mooie, op maat gemaakte, rvs lekbladen. Ook hebben we 4 bierkranen met tankbier geautomatiseerd; twee op de grote brugzuil en twee op losse ook (weer mint groene) bierzuilen. Zo worden de getapte glazen pils goed gedoseerd en geregistreerd. Hierdoor verhogen zij hun rendement op hun bierverkoop. Weten hoe dat werkt? Bekijk dan deze video.

Brugzuil met 14 biertaps en drukmeters

Alle bieren goed gekoeld en perfect geserveerd

Van Duijnen heeft ook speciale (op maat gemaakte) hoge fustenkasten gemaakt, zodat alle bierfusten al goed gekoeld zijn op het moment dat ze worden aangesloten. Bovenin liggen de fusten voor te koelen en onderin staan alle aangesloten fusten voor de 12 speciaalbieren op de biertaps. Deze hebben allemaal een eigen drukmeter zodat zij ze onder de perfecte condities en precies juist gekoeld kunnen serveren aan hun gasten.

Fustenkoeling en ZEAS bij Hofman in Utrecht

Duurzaam en energiezuinig centraal koelsysteem

Alle koelingen worden gekoeld door een centrale koelunit, de ZEAS, zodat zij wel 25% besparen op hun energieverbruik. Ook de koelbuffetten achter de bar en koelcellen met biertanks worden er op aangesloten.

Wil je meer weten over dit duurzame en energiezuinig centrale koelsysteem? Lees hier meer informatie en bekijk onze blog duurzaam ondernemen met minder energieverbruik en minder CO2 uitstoot.

Op zoek naar een geheel eigen uitstraling en duurzame oplossingen?

Ook interesse in een biertaps, fustenkoelingen, wijntaps of biertanks geheel op maat? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en offerte. Want Van Duijnen Horeca Service is expert op het gebied van tap- en koeltechniek en tapautomatisering. Lees ook eens onze blog over hoe stadsbrouwerij Thoms in Rotterdam, net als Hofman Café, een onderscheidende uitstraling creëert door hoogwaardige biertechniek van Van Duijnen.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall