Wil jij jouw bar goed geregeld hebben? Bekijk de brochure Start met tapautomatisering Doseren en Registreren

Start met tapautomatisering Doseren en Registreren

Brochure

Start met tapautomatisering
Doseren en Registreren

Het gaat eigenlijk best goed met je horecazaak. Bijna elke dag zit je vol. Je hebt een prima omzet, maar waar blijft toch je winst? Iedereen doet zijn best en werkt keihard. En waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt. Er moet bijgetapt worden of glazen worden te vol getapt. Ook vergeten ze drankjes aan te slaan. Wil jij maximaal rendement door perfect getapte biertjes en alles in de kassa? Start met tapautomatisering Doseren en Registreren.

Doseren en Registreren

Met Doseren tap je in één keer automatisch de juiste hoeveelheid. Zelfs onervaren medewerkers tappen perfect en dat zonder onnodig tapverlies. Mogelijk met een simpele aanpassing op je tapkraan. In je online dashboard kun je alle doseringen zelf heel makkelijk aan passen. Dit geeft je een inkoopbesparing van 15% op bier. Voor wijn en gedistilleerd is dit een nog grotere besparing.

Registreren houdt in dat je precies ziet wat getapt is. Alles is automatisch zichtbaar in de kassa. Snel even een drankje tappen voor iemand aan de bar, dat kan je eenvoudig vergeten aan te slaan. Door te registreren zie je altijd het verschil tussen getapt en aangeslagen. Wist je dat 10 vergeten drankjes per dag jou €10.000,- winst per jaar kost?

Brochure Start met tapautomatisering Doseren en Registreren

In de brochure

Wat kun je extra verdienen met Doseren en Registreren 
Welke investering moet je hiervoor doen?

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall