Succesvolle start Horecava 2017!

Naast het volgen van demonstraties – van de innovatieve Beer Up tot de voordelen van tapautomatisering – was dit voor veel bezoekers ook de gelegenheid om kennis te maken met de adviseurs van Van Duijnen. En natuurlijk betekent de beurs voor sommigen ook de start van een mooie samenwerking en werden er de nodige offertes getekend.

Zo kunnen we vol trots melden dat de samenwerking tussen Van Duijnen Horeca Service en KHN – Koninklijke Horeca Nederland – officieel van start is gegaan. Paul Kragten (algemeen directeur bij Van Duijnen Horeca Service) en Rob Bongenaar (directeur KHN) hebben maandag de overeenkomst getekend. Beide partijen leveren zo ook in 2017 een bijdrage aan het informeren van horeca ondernemers over de voordelen van een eigen tapinstallatie en tapautomatisering.

Wij zijn klaar voor de Horecava dag 2!

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Automatische biertaps bij Hollywood Event Center in Rotterdam
Tafel biertap in karaoke kamer Amsterdam