Winstgevende oplossingen voor de horeca

Meer winst, minder zorgen

Alles voor een goedlopende bar
met maximaal rendement

Meer winst, minder zorgen

Ben je als horecaondernemer op zoek naar complete ontzorging én wil je meer verdienen aan je drankverkoop? Van Duijnen Horeca Service biedt tal van mogelijkheden om efficiënter te werken, kosten te verlagen en je drankomzet te maximaliseren. We hebben jarenlange expertise, denken in duurzame oplossingen, en installeren en onderhouden kwalitatief hoogstaande producten. Van lekbladen, bierkranen, geautomatiseerde biertaps, wijntapsystemen, non drips, postmix installaties, koelmeubels en koelcellen tot biertanks. Kortom, alles om jouw bar succesvoller te maken.

De voordelen van
Van Duijnen Horeca Service

Hoger rendement

Als specialist in rendement uit drankexploitatie helpen we je graag met het optimaliseren van je drankverkoop. Zodat je meer omzet genereert tegen lagere kosten. Drie voorbeelden:

Onze geautomatiseerde tapinstallaties tappen altijd het perfecte biertje of de juiste maat (sterke) drank. Je hebt ook direct inzage in het drankverbruik. Dus geen verspilling of ongezien weggeven meer. Zo bespaar je tot wel 30% op je inkoop. Met de nieuwste bartechnologie, DashBar, heb je continu inzicht in je drankenstromen en kun je deze zelfs op afstand monitoren en managen.

Steeds meer ondernemers kiezen voor eigen tap-, koel- en kelderbierinstallaties. Je bepaalt zelf welke (speciaal)bieren je tapt, en het geeft je meer vrijheid en een betere onderhandelingspositie bij de inkoop. Laat gasten zelf hun drankjes tappen, aan hun tafel of bij een complete zelfbedieningsbar. Zelftaps hebben een hoge funfactor en gasten hoeven niet meer te wachten op bediening, waardoor de omzet toeneemt en je personeelskosten bespaart.

Omzetgroei

Door slimme oplossingen neemt je omzet toe. Je werkt efficiënter, sneller en hierdoor kan je je meer bezighouden met je gasten. Zo heb je meer tijd voor betere bediening, aandacht, advies en upselling. Alles wordt aangeslagen in de kassa waardoor er ook beter wordt afgerekend.

Duurzame oplossingen

Besparen kan op veel manieren. Met automatische taps nemen de inkoopkosten af. En door geen drank meer te verspillen, levert dit ook een aanzienlijke waterbesparing op. Want voor het brouwen van 1 liter bier is maar liefst 4 liter water nodig. Met tapautomatisering doe je dus minder een beroep op het water dat nodig is om bier te bereiden en spaar je het milieu. Door het gebruik van koelbuffetten die worden aangesloten op één centrale (energiezuinige) koelunit nemen
onderhouds- en energiekosten af.

Complete ontzorging

Bij Van Duijnen Horeca Service vind je alles wat je nodig hebt voor een goedlopende bar. Eén aanspreekpunt, één betrouwbare partner en adviseur. Een leverancier die garant staat voor meer dan 50 jaar expertise met de hoogste servicegraad.

Brochure winstgevende oplossingen voor de horeca

In de brochure

Perfecte partner voor maximaal rendement 
Onze klanten aan het woord

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall