Horeca rendement maximaliserenEen belangrijk doel voor jou als horeca ondernemer. En je bar heeft hier waarschijnlijk ook een groot aandeel in. Wanneer je bar goed loopt, je mooie drankomzetten scoort en je marges goed zijn levert dat je immers veel op. Echter kun je je zaakjes nog zó goed op orde hebben, wanneer er niemand in je zaak zit.. heb je er niets aan. Ook gasten nodigWil jij je horeca rendement maximaliseren? Dan heb je vanzelfsprekend ook gasten nodig. Ze moeten je weten te vinden en dat niet alleen, ze moeten ook voor je kiezen. Dat kan best lastig zijn, want het horeca-aanbod is enorm. Weten gasten jouw restaurant, bar of café te vinden?Hoe zorg je ervoor dat ze uiteindelijk in jouw horecazaak terecht komen? Kan een website je hierbij helpen? In hoeverre is het een noodzaak om jouw zaak ook online zichtbaar te laten zijn? En is het de investering waard? Dat lees je in deze horecatip! |
Horeca rendement maximaliseren is ook #14
Horeca tip #14 Horeca rendement maximaliseren is ook: een eigen website |
Bij ons vind je alles voor een goedlopende bar met maximaal rendement. Om antwoord te geven op de vraag of een website jou kan helpen om je horeca rendement te maximaliseren hebben we daarom de hulp ingeroepen van een expert. De eigenaar van Webopzet, Daan Maatman, specialiseert zich in het bouwen van websites, onder andere voor restaurants. |
Lees ook: Verkrijgbaarheid en tapautomatisering zorgt voor succesvol horecarendement bij Stadion Feijenoord |
Meer horeca tips
Dit kun jij extra verdienen
Bereken zelf je besparing!
Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.