Horeca bij betaald voetbal, topsport achter de bar!

Scoren met horecarendement bij betaald voetbal

Brochure

Scoren met horecarendement
bij betaald voetbal organisaties

Topsport achter de bar

Voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd. Die momenten bepalen het succes van je horeca. In één klap staan enorme aantallen supporters bij de  counters. Hoe snel kun jij deze massa van consumpties voorzien?

Speed of service 

Grootse tapcapaciteit, optimale verkrijgbaarheid en kwalitatieve horeca-installaties, dat heb je nodig. Kan ieder element deze druk aan? Is jouw speed of service in topconditie?

In- en overzicht

Jij hebt veel counters, enorme afstanden én slechts beperkte tijd. Weet jij -binnen de tijd- waar assistentie nodig is? Heb jij overal in- en overzicht?

Scoren met horecarendement bij betaald voetbal organisaties | Brochure

In de brochure

Stadion Feijenoord
Wat kun je met DashBar in de basis
Raptaps, selfservice pintaps, geautomatiseerde taps

Stadion Feijenoord:

Nog voor de rust zonder bier zitten. Dat overkwam Stadion Feijenoord. Er was geen overzicht, geen registratie, geen controle. Dát willen ze nooit meer.

Impact van een goede basis
De verkrijgbaarheid werd vergroot en ze investeerden in DashBar. Zo implementeerden ze gedoseerd tappen en verkregen ze live in- en overzicht. De impact was  direct zichtbaar in de horecaomzet, deze groeide excessief.

Binnen 9 maanden terugverdiend
Stadion Feijenoord verdiende de investering snel terug. Meer tapcapaciteit resulteerde in meer omzet. Gedoseerd tappen leverde een besparing van 15% bierinkoop op.

Bart vertelt: “Met het aantal hectoliters dat wij doen zijn dat serieuze bedragen. Dit heeft enorme impact op ons horecarendement.”

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall