Horeca Trends Bier uit de automaat, bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Van Duijnen Horeca Service presenteert Tappy

Tappy by Van Duijnen Horeca Service was voor het eerst te zien op de Horecava 2023. Een geslaagde introductie van deze horeca innovatie! Tappy, waarmee je bier uit een automaat krijgt, was erg in trek.

Bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service, was voor het eerst te zien tijdens de Horecava.

Ken jij Tappy al?

Tappy by Van Duijnen Horeca Service is een custom made tapinstallatie waarmee je met ‘een druk op de knop’ een biertje kunt halen. Deze tapinstallatie heeft veel weg van een automaat. Je zou het ook wel een bierautomaat kunnen noemen.

Zelf tappen met bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Met Tappy kun je heel snel en makkelijk 1, 2 of 3 bier tappen. Of eigenlijk ‘bier uit de automaat krijgen’. Je gasten of bezoekers kunnen dit heel simpel zelf doen. Eerst het aantal bier selecteren, contactloos betalen, glazen of bekers plaatsen en dan op de -Tap nu- knop drukken. Supersnel en makkelijk. En.. voor het tappen zijn geen medewerkers nodig!

Tappy kun je zo inzetten

Beheer jij een grote venue, zoals een concert locatie of voetbalstadion? Dan wil je waarschijnlijk maximale snelheid, capaciteit en zekerheid. Dat bereik je met meerdere Tappy’s naast elkaar in de muur, aangesloten op een grote bierinstallatie. Liever een mobiele Tappy? Zodat jij hem in kunt zetten waar hij op dat moment nodig is? Dan kun je Tappy op wieltjes zetten met bijvoorbeeld een bierkoeler erin. Zo heb jij geen gekoeld bier nodig en kun je Tappy super snel en makkelijk inzetten.

Meerdere designs beschikbaar

Daarbij kun je het design ook volledig naar wens aanpassen. Liever eerst glazen of bekers neerzetten? Uitstraling passend maken bij de locatie? Eigen logo weergeven? Richt Tappy in zoals jij dat wilt.

Bierautomaat is populair

Niet alleen wij zijn enthousiast! Tappy werd direct door diverse kanalen opgepakt. (De Ondernemer, Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, DeRestaurantKrant) En ook in Misset Horeca ‘Vanaf de Horecava: 10 innovaties op een rij’ vind je Tappy. Hij staat bij nummer 2. Zelf tappen met bierautomaat. Bier uit een automaat, het was absoluut een hot item op de Horecava beurs 2023, gekenmerkt als één van de actuele trends.

Bierautomaat Horecava Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Tapautomatisering ook voor zelftapsystemen

In het artikel van De RestaurantKrant vertelt onze eigen verkoopleider: “Onze tapautomatisering zorgt ervoor dat de geleverde dranken geregistreerd worden en er minder verspild wordt: doseren en registreren. Omdat bier duurder is dan benzine, moet je er zuinig mee omgaan. Met onze systemen komt alles in de glazen terecht. Dat systeem gebruiken we ook voor allerlei variaties voor zelftapsystemen”, vertelt Martijn van der Velden, verkoopleider bij Van Duijnen Horeca Service.

Tappy werkt makkelijk én serveert snel

Martijn vervolgt: “De Tappy is een zelftapsysteem die snel, simpel en hufterproof is. In acht seconden maakt hij één tot drie bier.” Bier uit de automaat, de horeca trend van de Horecava 2023Uit een demonstratie blijkt dat de biertjes perfect getapt worden met een voor Nederlanders gewenste schuimkraag. “De Tappy heeft geen scherm, want dat kan kapot gaan. Het apparaat serveert maximaal drie bier, omdat dat de hoeveelheid is die de meesten mee kunnen nemen. Er moet wel toezicht zijn op leeftijd en dronkenschap door middel van een host. Daarom is het rendabel als je er drie tot vijf naast elkaar plaatst.”

Grotere events en horecazaken

Het is dus bedoeld voor de grotere events en horecazaken. Voor kleinere aangelegenheden heeft de leverancier ook andere toepassingen. “We leveren zelftaptafels waardoor de glazen continu gevuld zijn.” De apparatuur is ook te verkrijgen voor andere dranken.

Geslaagde introductie!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde presentatie van de ‘bierautomaat’ Tappy op de Horecava 2023. Zo zag het er uit.

Horecatrends van 2023

De Horecava 2023 voelde als vanouds én toch exceptioneel. Wat was de aanleiding? Welke vragen stelde jullie ons het meest? Wat viel ons op? Zijn er nieuwe horecatrends? Lees verder Gaat dit de horecatrend van 2023 zijn?

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall