Stop onnodig bierverlies. Ontdek de mogelijkheden voor automatisering voor je bar.

Stop onnodig bierverlies

Brochure

Stop onnodig bierverlies

Horeca gooit jaarlijks miljoenen liters bier weg

Tappen zonder bierverlies met een handmatige tapkraan, in de praktijk blijkt het vrijwel onmogelijk. Vaak moet er worden bijgetapt, stroomt teveel bier over de rand of worden glazen te vol getapt. Het overkomt zelfs de beste tappers. Zo worden miljoenen liters bier per jaar verspild. Wil jij dat iedereen in jouw zaak perfecte biertjes tapt en dan zonder onnodig bierverlies? Dat kan! Met tapautomatisering haal jij uit ieder fust het maximale aantal biertjes.

Bier duurder dan benzine 

En toch verspilt de horeca nog steeds miljoenen liters bier jaar. Kun jij je voorstellen dat er miljoenen liters benzine worden verspild? Stop onnodige bierverspilling, tap met tapautomatisering. Iedereen tapt altijd perfect, tot aan het kleinste fluitje toe. De tapkraan sluit precies op tijd, geen druppel te veel of te weinig in het glas. Ook zie je vaak een enorme verspilling bij het laten schieten van de “schuimprop”. Met automatisering is dit verleden tijd, je kunt direct beginnen met tappen.

Beleving en tapritueel gelijk

Tappen is beleving! Aan deze gastbeleving én het tapritueel verandert niets. Spoelen-koelen-tappen-afschuimen. Maar dan altijd met een perfecte schuimkraag én altijd zonder onnodig bierverlies.

Bruikleen tapinstallatie?

Een tapinstallatie in bruikleen van een brouwerij? Bij het plaatsen van tapautomatisering wordt alleen de uitloopkraan vervangen. Alle brouwerijen zijn hiermee akkoord.

Scoren met horecarendement bij betaald voetbal organisaties | Brochure

Andere brochures

Scoren met horeca rendement bij betaald voetbal

Meer winst, minder zorgen

Start met tapautomatisering Doseren en Registreren

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall