Beursplanning 2023

  1. Home
  2. Beurs
  3. Beursplanning 2023
Beurs

Kom jij onze stand bezoeken?

2023 Als vanouds gestart!

Het nieuwe jaar starten met een Horecava! Jarenlang vaste prik. Na een afwezigheid van enkele jaren voelde de Horecava 2023 extra bijzonder. En we kijken terug op een groot succes! Een volle stand en veel gesprekken op hoog niveau. Wij hebben het echt gemerkt. Horecaondernemers zijn op zoek naar manieren om te besparen en verspilling tegen te gaan. Ze onderzoeken hoe ze met alle prijsstijgingen om kunnen gaan. Ons thema’s Doseren en Registreren, Hoge bierprijs? Zet in op minder bierverspilling!, Hoeveel Vaasjes haal jij uit een fust? waren erg populair. 

Aftemovie Horecava 2023

De Horecava was een groot succes. Het voelde als vanouds én toch bijzonder exceptioneel. Hoe kwam dit? Welke items waren hot? Gaat dit de nieuwe horecatrend van 2023 zijn? Wil je zien hoe het was? Bekijk het hier. 

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak of bezoek één van onze andere beurzen op de planning. Wil je weten waarom een bezoek aan onze stand de moeite waard is? Onder onze planning vind je 4 redenen. 

Beurs
Locatie
Datum
Standnummer
Horeca EvenTT WTC Expo Leeuwarden  maandag 13 t/m 15 februari ’23 2760
Gastvrij Rotterdam Ahoy Rotterdam maandag 18 t/m 20 september ’23 n.t.b.
BBB Maastricht MECC Maastricht maandag 9 t/m 11 oktober ’23 D316

Dit kun je uit een bezoek aan onze stand halen

Alsmaar stijgende inkoopprijzen
Wanneer prijs je jezelf uit de markt? Wat wil jouw gast maximaal betalen voor bijvoorbeeld een vaasje? Wil jij je verkoopprijs én je marge beheersbaar houden? 

Ervaar het zelf
Tap gewoon zelf een glas bier, wijn of gedistilleerd met onze tapsystemen. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om gedoseerd te tappen! En je kunt ook bekijken hoe dat er dan in een kassa uitziet. Meer info over Doseren en Registreren?

Het personeelstekort blijft
Het is dé uitdaging van nu. Dit probleem gaat niet meer weg. Hoe kun je jouw positie versterken? Selfservice concepten kunnen je helpen! Zet ze in als hulptroepen! Welke toepassing zou bij jou passen? Wat is de ervaring van anderen?

Wij zijn de One Stop Shop voor je dranktechniek
Alle installaties die je nodig hebt voor een goedlopende bar vind je bij ons! Van flessenkoeling tot tankbierinstallatie, van selfservicebar tot centraal koelsysteem. Wij geven niet alleen advies, maar installeren én onderhouden al deze installaties ook. Eén aanspreekpunt, één partner voor je barinstallaties! Dat scheelt tijd en geeft rust.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Menu