Een goedlopende bar met maximaal rendementHoe bereik je dat? Was dit voorheen geen enkel probleem, maar lukt het je tegenwoordig niet meer? In deze horeca tip nemen we je mee in een topic waar lang niet iedereen bij stilstaat, namelijk ‘vergeten drankjes’. Wat zijn dit, en nog belangrijker, wat kost het je? Vergeten drankjes, ze kunnen je zo €10.000 aan winst kosten! Drankjes die wél ingekocht, opgeslagen, getapt en geserveerd worden, maar waar géén omzet uitkomt. Vergeten drankjesEcht aangenaam klinkt het niet, vergeten drankjes, maar het overkomt de besten. Ook jij vergeet wel eens wat, of je bent iets kwijt. We zijn geen machines. Daarbij is de werkdruk in veel horecazaken regelmatig erg hoog. Het personeelstekort is een blijvend probleem en er mist vaak ervaring. Hoe dan ook, het gebeurt vaker dan je denkt, een drankje serveren zonder deze aan te slaan. |
‘Vergeten drankjes’ kost winst #9
Meer horeca tips
Dit kun jij extra verdienen
Bereken zelf je besparing!
Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.