Stop drankverspilling
Bij bar-restaurant Escobar in Amsterdam kunnen gasten terecht voor lunch, diner en na tienen een borrel met muziek tot diep in de nacht. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste bartechnologie: DashBar van Van Duijnen Horeca Service. Dit zorgt voor veel minder tapverlies en stopt drankverspilling. En er is ook 24/7 inzicht in de drankenstromen van deze drukke zaak. Zo verdienen de eigenaren meer aan hun drankverkoop. Lees hier wat DashBar precies is.
Wat Van Duijnen Horeca Service heeft geleverd
Naast de koppeling met het DashBar besturingssysteem zijn bij Escobar ook geautomatiseerde taps geplaatst voor bier en gedistilleerde dranken.
Voordeel voor de klant
Voor Escobar is het grootste voordeel van de DashBar dat je direct kunt zien wat er gebeurt en eventuele fouten snel kunt opsporen. Eigenaar Willem Alberts:
“Al een paar maanden na de opening van Escobar zagen we dat er best veel verspilling was. Ook hadden we het vermoeden dat niet alles werd aangeslagen. Daarom wilden we de drankenstroom inzichtelijker krijgen, door middel van tapautomatisering en DashBar”.
“Als je problemen wilt oplossen, moet je zorgen dat je de feiten weet. Daar helpt dit systeem bij. We hebben ook voor de DashBar gekozen omdat we ervan uitgaan dat het systeem zichzelf op die manier snel terugverdient. Ook de samenwerking met Van Duijnen is heel goed verlopen. Alles is in één dag geïnstalleerd.”