Paul Kragten bij Ziggo Dome

Schenken met de precisie van tanken, samenwerking, uitdagingen van het eerste uur en impact van goed onderhoud

Ziggo Dome, Amsterdam
Totaalproject

Backstage over samenwerking ZiggoDome

Een uniek interview met onze directeur Paul Kragten. Marjolein Bakker interviewt Paul in opdracht van Ziggo Dome voor het Live Avenue Magazine. Samen lopen ze backstage rond en blikken terug op een samenwerking van bijna 10 jaar! Paul neemt je mee in zijn visie: ‘schenken met de precisie van tanken’, onze samenwerking met Ziggo Dome, de uitdagingen van het eerste uur, over de impact van goed onderhoud en actuele trends zoals taptafels en zelfbedieningsoplossingen.

⋅Gepubliceerd door Ziggo Dome in het Live Avenue Magazine – najaar 2021⋅

Ziggo Dome praat met directeur Van Duijnen Horeca Paul
Ziggo Dome interviewt Paul Kragten van Van Duijnen Horeca
Terugblikken op de samenwerking tussen Ziggo Dome en Van Duijnen Horeca
Hoe begon onze samenwerking met Ziggo Dome?

Wij bedanken Ziggo Dome, tekstschrijver Marjolein Bakker en fotograaf Annabel Eppinga voor dit interessante interview met onze directeur. Lees hier onze blog Oude en nieuwe klant aan het woord waarin René Borsboom van AFAS Live als “oude klant” meer vertelt over zijn ervaringen met tapautomatisering.

Meer zoals dit …

DashBar was dé doorslaggevende factor
“Een betrouwbare samenwerking is veel waard. In het beginsel heb je dan ook een streepje voor op anderen. Toch hebben we ook zeker gekeken naar andere aanbieders. Tapautomatisering DashBar won het voor ons van de…
Tap automatisering maakt het makkelijker
Mark Molenaar (hoofd horeca) vertelt o.a. over: zijn reis richting Nighttown tot Worm, centiliters per biertje, wat een must is voor gesubsidieerde poppodia en wat -niet- de kunst van het barkeeperschap zou moeten bepalen.