Let’s Mingle! UITNODIGING OPEN DAG INSPIRIUM AMSTERDAM 2024 In het kader van Let’s Mingle willen…
Blog artikelen
Een bar op maat, perfect afgestemd Artikel uit The Art of Living – HOSPITALITY DESIGN…
Tapinstallatie gedistilleerde dranken Wil je snel en efficiënt gedistilleerde dranken tappen? En altijd de juiste…
Duurzame koeltechniek voor de horeca Koeltechniek in de horeca is van groot belang om de…
Ontdek de opties en houd grip op je kosten Een heerlijk koud tapbiertje is onmisbaar…
Brochure Een maatwerk bar, perfect afgestemd Wanneer de standaard niet past Wil jij een perfect…
Zoveel meer dan een tool om efficiënter werken Om succes te boeken met je bedrijf…
Bar inrichten? Waar begin je mee? Wil jij een nieuwe bar inrichten? Of je bestaande…
Kom jij ons bezoeken? Waar je ons kunt vinden in 2024? Dát vind je hieronder.…
Hoe snel is bier automaat Tappy? Bier automaat Tappy XXL werkt simpel, hufterproof en snel.…
Brochure Stop onnodig bierverlies Horeca gooit jaarlijks miljoenen liters bier weg Tappen zonder bierverlies met…
Wat denk jij dat het antwoord is? Hoeveel vaasjes bier kun je uit één fust…
Bierautomaat Tappy XXL Heb jij deze bierautomaat gespot afgelopen Horecava?! Van Duijnen Horeca Service stond…
Brochure Scoren met horecarendement bij betaald voetbal organisaties Topsport achter de bar Voor de wedstrijd,…
Brochure Start met tapautomatisering Doseren en Registreren Het gaat eigenlijk best goed met je horecazaak.…
Gastbeleving optimaliseren én tegelijk kosten besparen? Pieker jij de laatste tijd over hoe jij het…
Jaarlijks uitje? Als horeca ondernemer doe jij het waarschijnlijk ieder jaar: een horeca beurs bezoeken.…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Brochure Alles voor een goedlopende bar met maximaal rendement Meer winst, minder zorgen Ben je…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Do 20 juni | 15.00-19.00 uur Inspirium Amsterdam Van plan om langs te komen? Meld…
De impact van automatisering horeca bij Jopenkerk Met meer dan 15 verschillende workshops is de…
Besparen op het energieverbruik van je horeca koelkasten of koelingen? Horecalocaties kunnen niet zonder betrouwbare…
Graansilo Foodtruck & Graansilo Beertruck Bij Graansilo hebben ze een passie voor bier, goed eten…
Automatisering tilt je bedrijf naar een hoger niveau (óók je café, bar of restaurant) Automatisering…
Ben jij regelmatig in Utrecht te vinden? Een fervent horecabezoeker? Vind jij het heerlijk vertoeven…
De eerste maand van 2023, voorbij gevlogen! Voor een groot deel kwam dit door de…
Terugblik Horecava 2023 Een druk bezochte stand, met veel goede gesprekken, een succesvolle introductie van…
Van Duijnen Horeca Service presenteert Tappy Tappy by Van Duijnen Horeca Service was voor het…
Kom jij ons bezoeken? Waar je ons kunt vinden in 2023? Dát vind je hieronder.…
Samenwerking VNPF Van Duijnen Horeca Service heeft al jaren een goede samenwerking met de Vereniging…
Hoeveel bier uit een fust? Wat haal jij nou écht uit een 50 liter fust?…
Wat doe jij om je bar goed op orde te krijgen? Controleren of je bestellingen…
's Werelds eerste biercocktail tapIn opdracht van Stadshaven Brouwerij ontwikkelen wij ’s werelds eerste biercocktail…
Hoe jij makkelijk duurzame impact maakt Schenk jij tijdens evenementen ook flesjes water uit bij…
’s Werelds eerste biercocktailtap Voor Stadshaven Brouwerij ontwikkelde Van Duijnen Horeca Service deze innovatieve biercocktailtaps.…
Het horeca personeelstekort is gigantisch. Deze ontwikkeling is al even gaande én stopt niet. Ben…
Over het project, de samenwerking en wat viel op? Lees quotes uit de klantverhalen Brouwerijen…
Hoe weet je welk horecaconcept kans van slagen heeft? Waar moet je op letten? Dit…
Lukt het jou nog altijd de gewenste service te verlenen? Met het huidige tekort aan…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Voor veel horecazaken was carnaval 2022 dé vliegende terugreis naar ‘normaal’. Was het als vanouds?…
Kom jij onze stand bezoeken? 4 x Waarom jouw bezoek waardevol is Alsmaar stijgende inkoopprijzen…
Selfservice concepten: assistentie die je nu goed kunt gebruiken De ene na de andere horeca…
Monteurs Van Duijnen Horeca getraind Nieuwste PEPSI SPIRE® Zo hebben we bijvoorbeeld net bij Hommerson…
Een geweldig taptechniek project bij House of Bird Het Diemerbos is prachtig en dat willen…
Wordt een ‘self service bar’ de nieuwe ‘service’? In deze blog belichten we diverse mogelijkheden…
Meteen je winstmarge bier verbeteren (zonder grote investering vooraf) De Van Duijnen Horeca Leaseconstructie maakt…
Opstarten biertaps (verschillende opties) Hieronder zie je diverse handleidingen over je hoe het opstarten biertaps…
Opstarten van je wijntaps Hieronder zie je een handleiding over je hoe je je wijntaps…
Opstarten professionele maatschenkers Hieronder zie je een handleiding over je hoe je jouw professionele maatschenkers,…
Opstarten van je frisdrank tapinstallatie: een post mix machine Hieronder zie je een handleiding over…
Opstarten van horeca koelkasten Hieronder zie je een handleiding over je hoe je jouw horeca…
Opstarten van je bar automatisering Hieronder zie je een handleiding over je hoe je jouw…
In ruimtes waar koolzuurcilinders staan opgeslagen, en waar bier – en frisdrankeninstallaties staan, bestaat de…
Hoe ga je om met tapinstallaties voor bier Hieronder geven we instructie over hoe je…
Hoe ga je om met je wijntap installatie? Hieronder geven we instructie over hoe je…
Hoe ga je om met je drankdispenser of tapinstallatie voor gedistilleerd Hieronder geven we instructie…
Hoe ga je om met je postmix machine In deze instructie postmix machine geven we…
Tips voor je automatische biertap of tapautomatisering en hoe je het beste mee omgaat Hieronder…
Biertaps passen bij het mooie interieur Bij Hofman Café is de afgelopen maanden flink verbouwd.…
Nieuw tapsysteem met zelftaps Gasten tappen en pinnen zelf met dit tapsysteem Van Duijnen Horeca…
Ken jij onze swipe tap al? Jouw gasten kunnen nu ook zelf hun biertje tappen…
In deze blog geven we tips om te komen tot “hygiënisch schone glazen”. Op zoek…
Wil je als horecaondernemer meer uit je bier halen? Meld je aan voor het kennisevent…
Ontdek tijdens de Dag van het bier ‘Groot (ge)worden met bier’ Op 9 september gaat…
Succesvolle horecaondernemers brengen concept naar Rotterdam Lees hieronder het verhaal van succesvolle horecaondernemers die de…
5 Tips voor het vinden van een toplocatie voor je nieuwe horecazaak Ben jij een…
Zo scoor je met bier ‘Bier proeven is net zoals daten: de eerste indruk bepaalt…
Doe inspiratie op en laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens de vele sessies.…
‘Past perfect in de strategie’ De overname van de specialist in horecatechniek op en onder…
Tips voor (startende) horecaondernemers over horecavergunningen, regels en wetgeving Het is belangrijk om goed op…
Veel ondernemers kijken uit naar de bierbonus van januari. Word het een vakantie, een nieuwe…
Bar beter aansturen? Hier is de perfecte tool! Er is nu de perfecte tool ontwikkeld.…
Verhogen van je winstmarge horeca, hoog op je prioriteitenlijst? Wil je extra inzetten op een…
Tijdens deze interactieve sessie met Ron Simpson werd ingegaan op vragen als: hoe maak je…
Het jaar 2019 begint traditioneel goed voor Van Duijnen met de Horecava. Ook dit jaar…
Over bierprijzen en marge bier Moet je als horecaondernemer die bierprijsstijging ieder jaar zomaar voor…
Goede marge op je drankverkoop Je streeft naar een goede marge op je drankverkoop, maar…
Zet jij 1 april in voor free publicity? Op zoek naar leuke ideeën voor een…
Makkelijk is het niet, blijven vernieuwen. Maar in de horeca is regelmatig vernieuwen meestal noodzakelijk…
De tweede week van april is begonnen! Ben jij al begonnen met de organisatie voor…
Hoe tap je een biertje? 10 Tips voor een kwaliteitsbiertje! Het is volop zomer en…
Om horecaondernemers te helpen slimmer te werken en meer inzicht én controle te geven over…
6 x Horeca bar rooftops, kijk dit uitzicht! Ben jij op zoek naar toffe horeca…
Sterke dranken mooi etaleren Door een aantrekkelijke presentatie van je sterke dranken verkoop je meer. Hoe…
Hoe kun je als horecaondernemer het milieu sparen en minder een beroep doen op het…
Voordelen én valkuilen meerdere zaken Horecaondernemers die goed presteren, krijgen een tweede en derde zaak…
DUURZAAM ONDERNEMEN IN DE HORECA DEEL 1: Zo heb je 25% minder energieverbruik en lagere CO2-uitstoot
Zo koel je je dranken duurzaam én efficiënt Met een super zuinige ZEAS unit worden…
Van Duijnen heeft zich onlangs aangesloten bij het GulaGula Forest Food program Een uniek initiatief…
Bij Van Duijnen Horeca Service zien we het steeds vaker: horecaondernemers die een eigen biertapinstallatie…
Ons partnership met Simple Check vormt een mooie gelegenheid om de collega’s bij Van Duijnen te…
Met een team van 13 adviseurs mochten we gedurende 4 dagen veel klanten én nieuwe…
ISO 14001 We zien milieubeleid en de zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn als een…
Als organisatie opereert Van Duijnen volledig CO2 neutraal en daarom is er bewust gekozen voor een…
Horeca concept Escobar is dag en nacht open. En dat betekent hard werken. Onlangs lieten…
Of je nou op zoek bent naar horecainspiratie of gewoon wat fijne horeca-adresjes in Amsterdam?…
Volg jij het nog? Er verschijnen steeds meer nieuwe apps voor de horeca. Zoveel, dat…
Nieuwe horeca concepten De horecamarkt is flink in beweging. Er komen steeds meer nieuwe horeca…
6 Praktische tips horeca voor maximaal rendement Aan de hand van 6 praktische tips horeca…
Ben je benieuwd naar de bier trends horeca van 2018? We zetten de belangrijkste trends…
In de gloednieuwe A’DAM toren plaatsten wij koel- en geautomatiseerde tapsystemen die dranken doseren en…
Horeca bar Brasserie–Hotel Antje van de Statie. Een mooi voorbeeld van een prachtige horeca bar…
Hier lees je welke handigheden jou kunnen helpen ontwikkelingen te compenseren en het verbeteren van…
Twee hoofdzakeljike verstrekkingen Bij het verstrekken van subsidie aan poppodia en schouwburgen spelen hoofdzakelijk de…
Meer inkomsten voor je poppodium creëren Om zo een mooi programma neer te kunnen zetten?…
Van Duijnen Horeca in de top 5 meest duurzame organisatie In de 5% van alle…
Ondernemers die met munten werken, hoeven namelijk geen BTW te betalen over de munten die…
Zondag 26 juni waren de innovatieve tapsystemen van Van Duijnen Horeca Service te zien in…
Naast het volgen van demonstraties – van de innovatieve Beer Up tot de voordelen van…
Hoe voorkom je dat door stijgende kosten je winst marge horeca onder druk komt te…
Pop-up: nieuwe trend, maar hoe is het om steeds te verhuizen en weer ‘opnieuw’ te…
Geen populair gespreksonderwerp Een trend horeca welke niet bepaald een populair gespreksonderwerp is. Maar waarvan…
Foodhallen zijn booming, ook in Nederland. Waar komt deze horeca trend vandaan en hoe komen…
Hoe haal je het beste uit vrijwilligers naar boven en laat je ze zo goed…
13 Terras tips voor een succesvol terrasseizoen Het terras seizoen komt er weer aan! Heerlijk!…
Op zoek naar flinke kostenbesparing in de horeca? Bekijk eens wat jouw personeel allemaal drinkt…
Biertje in de bar Er zijn ook verschillende gezellige cafés. Hier kun je aan de…
Terugkijken op de Horecava 2020! De nieuwe Van Duijnen Horeca Service stand, Brewer’s breakfasts en meer!
10 x Must see horeca inricht Van Duijnen Horeca Service helpt je graag met inspiratie…
Gastblog: César Sierhuis – Creo betaalsystemen Op een bierviltje ‘In de zomer van 2013 belde…
6 Tips voor meer horeca rendement Ondernemen in de horeca is vaak heel hard werken!…
De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept.…
Maak jij van Koningsdag een commercieel succes? Tips van 3 ervaren horecaondernemers 1. Tips van…
6 Terrastips voor je medewerkers De zon schijnt, het terras zit bomvol! Je medewerkers vliegen…
Meest markante horecaondernemer Samen de horeca naar een hoger niveau tillen De Meest Markant-award is…
Hotel V: winnaar Entree Hospitality & Style Award 2016 Natuurlijk zijn wij ook een beetje…
Goede én snelle service in de horeca Zorg dat gasten -altijd- zo snel mogelijk hun…
Horeca trend: automatische biertap Dit artikel is vanuit NIEUWE TRENDS gepubliceerd in 2016. Voor actuele…
Inspirerende concepten: zelf tappen Lees hoe anderen selfservice concepten toepassen en wat het hen oplevert.…